Arrangementen

Vriendinnenarrangement

Boek samen met een vriendin één of meerdere overnachtingen inclusief een vriendinnenarrangement. Een weekend heerlijk de tijd om urenlang bij te kletsen en om jullie vriendschap te vieren. Je verblijft samen één of meerdere nachten in de B&B in een kamer naar keuze.
Na de incheck geniet je in de kapschuur samen van een heerlijke high tea met diverse huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen. De rest van de dag vullen jullie je eigen programma in. Desgewenst reserveren wij een leuk restaurant voor een gezellige avond. Na een heerlijke overnachting en ontbijt de volgende morgen ga je samen met Monique het bos in om jullie vriendschap te vieren en te verdiepen. Sta samen stil bij wat jullie vriendschap voor je betekent, waar je dankbaar voor bent en wat je samen nog wilt verdiepen. We gebruiken hierbij de natuur als inspiratie. We sluiten de ochtend af met koffie.

Voor het vriendinnenarrangement boek je los één of meerdere overnachting(en) met ontbijt. Geef bij je boeking aan dat je gebruik wilt maken van het vriendinnenarrangement. Het vriendinnenarrangement is voor 2 personen inclusief een high tea voor 2 personen, twee-en-half uur buitencoaching en een afsluitende koffie en kost € 225 (prijs is exclusief overnachting en ontbijt).

Coacharrangement

Domestico Bed & Breakfast werkt samen met Progresso Coaching en kan gasten hierdoor mooie extra's bieden! Met een verblijf in de B&B even weg zijn uit je eigen omgeving omdat je dat nodig hebt. Een moment alleen, even ontzorgen met aandacht voor jezelf. Ontspanning en genieten van een verblijf in de B&B, genieten van de bosrijke omgeving en dat in combinatie met coachmomenten in de buitenlucht om met je eigen thema’s aan de slag te gaan. Heb jij tijd en ruimte nodig voor jezelf, voor je ontwikkeling of voor het maken van belangrijke keuzes in het leven? Dan is dit echt het maken van meer ruimte voor jezelf!

Progresso Coaching is de coachpraktijk van Monique. Ontstaan vanuit jarenlange ervaring in de zorg en dienstverlening aan mensen met een beperking of een chronische ziekte en hun mantelzorgers en het coachen van medewerkers en teams in het sociale domein. Monique is opgeleid tot wandelcoach en teamcoach met als doel om anderen op weg te helpen naar meer rust en balans, bewustwording en energie. Toepasbaar voor individuele vragen en voor groepen of teams.

Monique:
Ik gebruik het bos en de natuur als werkplek: Buiten wordt elke situatie luchtiger. De frisse lucht, de wind door je haren… Alleen al het buiten zijn geeft de mens ademruimte. In een natuurlijke omgeving ontspan je gemakkelijker. Daardoor ben je beter in staat om naar de kern van je probleem of vraagstuk te gaan. Fysieke beweging zorgt voor de interne, onbewuste stimulans om daadwerkelijk in actie te komen en een nieuwe of andere stap te zetten.

Wil je graag in beweging komen en aan de slag met je thema, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het begint allemaal met die eerste stap. Ik loop graag met jou mee op weg naar een mooier bestaan!

Vraag naar de mogelijkheden voor één of meerdere overnachtingen inclusief coaching.

Progresso Coaching


Neem contact op
Arrangementen Arrangementen