Omgeving

Vanuit de Bed & Breakfast stap je zo Landgoed Wellenseind op waar een aantal wandelpaden uitgezet zijn. Wellenseind is een moerasgebied, dus neem schoenen mee die vies en nat mogen worden! Tijdens je wandeling kan je zomaar verrast worden door overstekende reeën.
www.vooranker.nl

In de omgeving zijn tal van mooie wandelingen en fietsroutes te vinden in de bossen, over de heide en langs de Nederlands-Belgische grens. Fietsknooppunten zijn te vinden in de directe omgeving van de B&B. Ook zijn er mogelijkheden voor mountainbikers. Golfbaan Midden-Brabant in Esbeek ligt op nog geen 4 kilometer bij de B&B vandaan. www.golfmiddenbrabant.nl

In de directe omgeving is zowel op loop- als fietsafstand een diversiteit aan gezellige en unieke restaurantjes te vinden voor een kop koffie, borrel, lunch of diner.

Ook zijn er diverse musea, bezienswaardigheden en leuke plaatsjes (Hilvarenbeek, Bladel, Eersel) te bezoeken. Wat dacht je van biermuseum de Roos of de Beekse Bergen in Hilvarenbeek of de Abdij van Koningshoeve met de bierbrouwerij van La Trappe in Berkel-Enschot?
www.bierbrouwerijderoos.nl
www.beeksebergen.nl
www.latrappetrappist.com

Tilburg-centrum ligt op nog geen 20 autominuten vanaf Domestico B&B en Eindhoven-centrum ligt op een half uur rijden net als Turnhout.

Vraag gerust naar onze tips en ideeën, wij delen ze graag met je! Ook reserveren we graag een tafel voor je bij een nabij gelegen restaurant.


Neem contact op
Omgeving Omgeving