Bed & Breakfast

Domestico Bed & Breakfast is een voormalige paardenstal verbouwd naar een luxe en sfeervolle B&B met drie tweepersoons kamers. De kamers hebben ieder een unieke natuurlijke sfeer en styling. De kamers zijn gelijkvloers en beschikken over een eigen ingang, luxe badkamer met douche en toilet. Op de kamer beschik je over eigen koffie- en theefaciliteiten. En natuurlijk liggen er heerlijke handdoeken voor je klaar en kan je gebruik maken van de aanwezige Rituals shampoo en douchegel.

Direct naast de B&B staat een sfeervolle kapschuur met een heerlijke houtkachel. Een fijne plek met uitzicht op de bosrand en in de ochtend de opkomende zon. In deze ruimte serveren we het ontbijt en kan je terecht voor een kopje thee of een heerlijke cappuccino. In de B&B serveren wij koffie van Caffè d'Italia. Later op de dag ben je in de kapschuur ook welkom voor een ander drankje. Op verzoek maken we graag een bijpassende borrelplank voor je.

Ontbijt je met mooi weer liever buiten, dan is dat mogelijk op het ruime terras voor de kapschuur of in de tuin.

Wij serveren een uitgebreid en gevarieerd ontbijt van (biologische) streekproducten. We houden hierbij uiteraard rekening met je wensen.

De kamers

In de B&B kamers Heide, Hert en Eekhoorn heb je het gevoel midden in de natuur te zijn. De gelijkvloerse kamers bieden een sfeervolle en natuurlijke plek om tot rust te komen en waar het genieten kan beginnen.

Bed & Breakfast Bed & Breakfast