Kamer Hert

Kamer Hert is een ruime en natuurlijke kamer. Het hert is hier nadrukkelijk gezelschap, alsof jullie elkaar in het bos nog aan staan te kijken. Het is hier heerlijk ontspannen na een heerlijke dag buiten.

De kamer beschikt over een luxe tweepersoons opgemaakte boxspring van Swiss Sense van 1.60 m x 2.10 m. Kamer Hert heeft een eigen ruime luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. De badkamer is afsluitbaar met een boerenschuifdeur. De inloopdouche is voorzien van een heerlijke regendouche. Je kunt gebruik maken van douchegel en shampoo van Rituals en natuurlijk liggen er heerlijke handdoeken voor je klaar. Verder heeft de kamer een gezellige bartafel met twee barstoelen. Er is een koffieapparaat van Caffè d'Italia en een waterkoker om thee te zetten. De kamer is verder nog voorzien van een kledingkast, wifi, föhn en vloerverwarming.

Tarief kamer Hert

€ 120 per nacht voor 2 personen
Inclusief uitgebreid streekontbijt, gratis koffie en thee, opgemaakte bedden, handdoeken, eindschoonmaak en toeristenbelasting.

Wil je meerdere nachten verblijven, dan is de prijs voor de 2e en opeenvolgende nachten € 110 per nacht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Praktische informatie

Inchecken & uitchecken
We verwelkomen je graag vanaf 15.00 uur. We vinden het fijn om te weten wanneer je ongeveer denkt te arriveren. Uitchecken is mogelijk tussen 9.00 en 11.00 uur.

Parkeren
Parkeren kan direct voor de deur van Domestico Bed & Breakfast.

Huisdieren
Wil je je huisdier meenemen, neem dan vooraf altijd even contact met ons op.

Direct boeken

Kamer Hert Kamer Hert